shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Welkom op de website van FFK Diamonds / Aanvullende informatie Project

Welkom

FFK Diamonds heet u welkom op onze website. Inmiddels zijn we, achter de schermen, druk bezig om de website up-to-date te krijgen voor wat betreft de informatie-voorziening.

Aangezien we gisteren, woensdag 1 april 2020, gestart zijn met de On-Line-trainingen van FFK Diamonds en al enorm veel video’s ontvangen hebben, hebben we besloten om de website van FFK Diamonds alvast actief te maken.

Gedurende de komende weken zal de website dus verder geoptimaliseerd worden.

“On-Line-trainingen” en “Even Voorstellen”

Naast de On-Line-trainingen hebben de Diamonds-spelers ook al de bijlage van Even Voorstellen ontvangen, een mini-interview die op deze website geplaatst gaat worden. Ook daar zijn al vele aanmeldingen van binnen gekomen.

Corona Virus

Momenteel worden vanwege de uitbraak van het Corona Virus geen Diamonds-trainingen gegeven. Zodra meer bekend is over de herstart van het Diamonds-Project dan wordt dit via deze website en de groepsapp gecommuniceerd.

Informatievoorziening website

Zodra de update van de website volledig is, dan volgt de informatievoorziening van de website, dus met andere woorden : waar vindt u de noodzakelijke informatie, is het mogelijk om privetrainingen te reserveren, waaruit bestaat de trainersstaf van de Diamonds, wanneer vinden de workshops plaats, etc.

Social Media

Het Project van de FFK Diamonds zal ook via de social media te volgen gaan worden :

  • Website
  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook

Videogesprekken

Gedurende de periode van het Corona Virus vindt er een interactief programma plaats tussen de trainersstaf van FFK Diamonds en de spelers & ouders. Dit kan informatief zijn, of eventueel een terugkoppeling op het ingestuurde huiswerk. Vragen met betrekking tot het project van FFK Diamonds zullen alleen via de mail/app beantwoord worden.